Belle fleurria decoratie

De natuurgetrouwe kunstbomen, in iedere gewenste maat en vorm, kunstbloem decoraties van Belle Fleurria worden in eigen atelier vervaardigd en vinden hun weg naar vrijwel iedere bedrijfstak en particulier.

Belle Fleurria heeft creatieve ideeën en zorgt voor een vakkundige en perfecte uitvoering. Daarnaast staat Belle Fleurria garant voor aftersales en onderhoud. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Omdat vanuit de markt steeds meer vraag kwam naar bijzondere en speciale producten, passend binnen bepaalde thema’s en sferen, specialiseerde Belle Fleurria zich meer en meer in de productie van natuurgetrouwe kunstbomen kunstplanten en bloemen en bijzondere kunstbloem decoraties en kerstdecoraties.

Inmiddels is Belle Fleurria uitgegroeid tot een professionele leverancier van kunstgroen decoraties / kerstdecoraties / sfeerdecoraties en glasvazen kerst / cadeau artikelen, en behoren tal van gerenommeerde bedrijven tot haar relaties.

Op plekken waar echte beplanting niet of nauwelijks gedijen of waar onderhoud een kostbare zaak wordt, is een kunstplant/boom/ of bloemstuk van Belle Fleurria een perfect alternatief.

Belle Fleurria levert niet alleen de ideeën maar zorgt met haar ervaring en kennis voor een perfecte en vakkundige uitvoering van ieder project van kamerplant tot jungle of complete sfeerdecoraties voor bedrijven / winkel centra / particulier .

Belle Fleurria is gevestigd in Leeuwarden Poolsterweg 1b, in onze showroom kunt u kennis maken met de groenrijke ideeën van Belle Fleurria, en al onze andere producten.